aanmelden kan per week!

Aanmelden & betalen

Aanmelden voor één module van Voetbalschool de Paasberg kan voor losse trainingen maar ook voor de volledige 10 weken. De kosten voor een losse training zijn € 5,-euro. Voor de 10 trainingen betaalt u slechts € 45,-! Opgeven kan via het contact formulier. Na aanmelding ontvangt u meer informatie via het opgegeven mailadres.

Aanwezigheid

We vragen alle deelnemers om 10 minuten voor aanvang van de trainingen aanwezig te zijn. Alle trainingen starten centraal. Ook sluiten we de trainingen centraal af en blikken we kort terug om de getrainde thema’s.

Afmelden

Aangezien we onze trainingen nauwkeurig voorbereiden vragen we om bij afwezigheid tijdig af te melden. Dit kan door te appen naar onze hoofdtrainer Vincent Selhorst: 06 – 83 15 68 38.

Er bestaat helaas geen mogelijkheid om een gemiste training in te halen.

Over Voetbalschool

De Paasberg

Voetbalschool De Paasberg is een voetbalschool die trainingen aanbiedt voor jongens en meisjes van de O7 t/m O19, wij werken intensief samen met Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg maar ontvangen ook veel voetballers van andere verenigingen.

Onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers op Sportpark de Paasberg in Terborg en Sportpark de Munsterman in Silvolde. Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers ontzettend toenemen. Hierdoor zal het plezier in voetbal groter worden, iedereen droomt ervan om prof te worden, wij willen ze dit gevoel geven.

Doelstelling

De doelstelling van de voetbalschool is het aanbieden van extra trainingen, gebaseerd op techniek voor kinderen van de O7 t/m O19. We willen van iedere speler een betere voetballer maken. De deelnemers worden verdeeld over meerdere groepen binnen de leeftijdscategorie. Dit doen we om de kwaliteit van de trainingen zo hoog mogelijk te houden.

We streven naar een veilige, leuke en uitdagende leeromgeving voor de deelnemers. Wij werken aan het uitbreiden van de vaardigheden en proberen zo veel mogelijk maatwerk te leveren. Stap voor stap kan elke speler zich ontwikkelen.

We bieden een module gedurende 10 weken. Onderstaand de data.

Enthousiast geworden?

Schrijf je in via het contactformulier en we zien je snel
op de voetbalvelden van V.V. Terborg en SC Silvolde.

Volg ons!